Kan du erhverve god kredit natten? Det kan du tro.

Din kredit-fil kan ikke afspejle alle dine kreditkonti. Selvom de fleste nationale stormagasin og all-purpose bank kreditkortkonti vil blive medtaget i din fil, ikke alle kreditorer leverer oplysninger til kredit-bureauer: nogle rejse, underholdning, benzin kort virksomheder, lokale forhandlere og kreditforeninger er blandt de kreditorer, der ikke gør.

Hvis du har fÃ¥et at vide at du blev nægtet kredit pÃ¥ grund af en “utilstrækkelig kredit fil” eller “ingen kredit fil” og du har konti med kreditorer, der ikke vises i din kredit-fil, bede kreditoplysningsbureau at føje disse oplysninger til fremtidige rapporter.

Selv om de ikke er forpligtet til at gøre dette, vil mange kredit-bureauer tilføje verificerbar konti for et gebyr. Imidlertid forstå, at hvis disse kreditorer ikke rapporterer til kredit-bureauet på en regelmæssig basis, ikke opdateres de tilføjede elementer i din fil.

Prøve brev at tilføje Positive oplysninger til din kredit Record

Dato

Kredit-bureauet navn

Adresse

Byen, staten Zip

Til hvem det vedrører:

Efter at have gennemgået min seneste kredit rapport fra din virksomhed, bemærkede jeg at min kredit rapport ikke indeholder oplysninger, som jeg ved er vigtigt at give et komplet billede af mig som kredit ved hjælp af forbrugeren.

Jeg anmoder derfor, at du tilføjer følgende kontooplysninger på min kredit-fil.

Kreditor:

Adresse:

Kontotype:

Dato åbnet:

Kreditmaksimum:

Balance: (Hvis det er en åben konto)

Hvis der er gebyr for denne service eller om yderligere oplysninger, skal du måske fra mig, kan du kontakte mig på (dit telefonnummer).

På forhånd tak for din uovertruffen assistance.

Med venlig hilsen

din signatur

Dit navn

Adresse

CPR-nummer

Fødselsdag

For eksempel:

Antag, at du havde købt en brugt bil fra en brugt bil parti 4 år siden. Og omkostninger for din brugte bil var $8000,00, som du har betalt i 2 år. Hvis du kan vise på din kredit rapport auto lån du har båret frugt, der kan dramatisk ændre din kredit rapport. Derfor, hvad du kan gøre er at kontakte den din brugte bil forhandleraftalen og efterspørgsel for din konto skal rapporteres.

Eller du kan anmode om en kopi af din auto lån betaling historie til at blive sendt til dig, så du kan indlevere sig selv til kredit-bureauer. Det er vigtigt at spørge dig selv, hvorfor en bestemt konto blev ikke rapporteret om din kredit rapport.

I de fleste tilfælde små virksomheder undgå indberetning til kredit-bureauer, fordi det koster virksomhederne penge at hver måned rapportere din betaling historie til kredit-bureauer. For at sige det enkelt, enhver virksomhed, der ønsker at rapportere deres klienter konto betalingshistorik bliver nødt til at abonnere på disse kredit-bureauer og abonnementet koster business penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.