Ingen penge! Betyder det virkelig noget? (Gratis E-bøger)

Jeg troede aldrig jeg ville give væk både E-bøger igen, men jeg opbevare fik e-mails beder om det. så hvorfor ikke give det væk igen – du kender mine regler, hvis det hjælper dig med at være sikker på at gøre gengæld og hjælpe en anden!

Denne gang min tilbud om både E-bøger vil ikke udløbe!

Mange investorer tror at penge (eller manglen på penge) er hvad stopper dem fra at lukke en aftale. Denne myte er en af de mest begrænsende ting, der holder nogle investorer tilbage. Forstå, at penge er aldrig et problem-hvis aftalen er rigtige.

Du kan bruge sælgers eksisterende finansiering af en del af købesummen. Køb “forbehold” du behøver kun at finansiere penge for sælgers equity! Du kan få en kontant køber og gøre en samtidige tæt eller Spejlvend din deal til køber for en kontant overdragelse gebyr. Du kan sælge din kontrakt til en anden investor, igen til en kontant overdragelse gebyr. Du kan låne penge fra en privat part långiver til en højere end en bank ville betale rente.

Du kan finde en kilde til at bakke dig økonomisk kan være en skræmmende proces men belønningen kan være stor!

Prøv at søge din offentlige registre på lokale county office og kig til ejendom, der har været for nylig solgt af HUD, VA, FNMA eller enhver REO “Real Estate ejet” långiver afskærmet ejendom.

Hvis køberen af denne type ejendom har foretaget et køb af flere egenskaber du kan har ramt pay dirt, for en finansiel backer eller i det mindste nogen, som du kan finde fast ejendom for en tildeling gebyr.

Gerninger skal give køberen postadresse. Du kan sende dem et brev og fortæl dem om din flipping/fugl dogging business eller bare give dem en telefonsamtale, hvis de er i bogen.

John Michael enkle regler

Hvis du har en aftale dukke op til tiden

Være en professionel

Opmærksomme

Vær sandfærdig

Hver “nej” kun gør dig tættere til “Ja”

Ikke være knyttet til resultatet

Ingen penge! Betyder det virkelig noget? Nej!

Der & hvor er investorer? Alle med penge

-Folk med penge er altid på udkig efter et godt afkast! Læger og jurister gøre en god kilde samt afskærmning salg, som de fleste, der deltager i er investorer.

Du kan også gå med det, der kaldes “Hard Money” dette generelt henvises til privat placeret lån i modsætning til institutionelle lån, som normalt har strengere tegningskapacitet retningslinjer, for både typen af ejendom anvendes som sikkerhedsstillelse og kreditværdigt af låntager.

De mest overbevisende grunde til at bruge hårde pengeudlånere er:

Mindre tid involveret

Mindre kvalificerede til at lukke dine transaktioner!

Egenkapital långiver, hård penge långiver, privat investor eller hvad nogensinde sigt en bruger kan være en stor kilde til midler til at gøre ejendomshandler og spørgsmålet om hvordan man finder dem kommer op ofte!

Der er mange måder at gøre dette, og ikke to investorer er nøjagtig ens, så det er vigtigt at være innovative og tilpasse dine forslag til specifikke “hot knapper” for hver finansieringskilde.

En af de største fordele ved fast ejendom investere er magt udnytte andre folks penge.

Enhver, der har penge kunne være en kilde til midler til dine fast ejendom køb.

En anden stor kilde er at kontrollere din optagere office igen Leder du efter personer, der har pant i ejendom. Dette har givet mig en stor kilde til hård penge lån.

Simpelthen tænke kreativt, gå til finansieringskilde og blot bede om penge. Det værste der kan ske er, får du et “nej”. Hver Nej kun placerer dig tættere til et “ja”.

Der er små virksomheder og individuelle investorer villige til at investere i din investering projekter. Mange opkræve høje renter og punkter, men det er simpelthen tilgængeligheden af penge, ikke omkostninger, du leder efter, når du køber, rehab og videresalg “Flip” fast ejendom for en fortjeneste.

Du finder ingen typisk postering, når det kommer til hårde pengeudlånere, men nedenfor er nogle normer:

Rentesatser: 10 til 18 procent

Ballon betaling: typisk, normalt forfaldne efter 1 eller 2 år

De fleste kun vil ønsker en første pant

Til låneværdien nøgletal køre fra 50 til 65 procent og i nogle tilfælde så meget som 80% under særlige omstændigheder

Point kan variere fra 3 til 10

Du vil sandsynligvis nødt til at betale lukke omkostninger og due diligence

Og gebyrer spænder fra 1/3% til 1% af lånebeløbet

Hårde pengeudlånere er privatpersoner og små lokale virksomheder, der opererer i gøre lån til de desperate eller nødlidende investorer på samme måde regelmæssig banker og mæglere service traditionelle kunder.

Nu holde mennesker ikke vil støtter dem økonomisk, bare fordi du tror det er en hel del men følgende de nedenfor anførte retningslinjer kan hjælpe i denne proces.

En ejendom Køb projekt, der er klare, præcise, realistisk og ærlig vil få investorer opmærksomhed.

Forstå de ikke klare drømme, men i virkeligheden og profit. Du skal vise dem, at projektet er levedygtigt, begrænset risiko, og først og fremmest skal du have din profit exit strategi klart og koncist.

De fleste vil være på udkig efter erfaring i dig (dette kan komme i din viste tillid i projektet).

Du skal få dem til at tro på dine evner og din muligheden til at gennemføre projektet. Du bør give dem en forretningsplan og du bør give dem en projektplan.

Flere detaljer om den ejendom, du giver bedre off du vil være.

Jeg forfattet en E-bog på dette spørgsmål, der dækker creative finansiering, realkreditlån, forhandling, scoring system og penge kilder, der kan være til nogen hjælp og jeg vil gerne give det væk gratis – dette er en PDF zippet E-bog.

At hente din gratis bøger gå til, og indtast følgende Brugernavn og adgangskode.

Hard Money

Brugernavn: HardMoney05

Adgangskode: TBfree479

Offentlige tilskud

Brugernavn: GVgrants05

Adgangskode: 29free49

Dette er en stor fil – 3203 KB så for nogle kan det tage lidt tid at hente – kontakt ikke venligst mig om, hvordan man download eller hvorfor du ikke kan downloade bogen, som jeg har sendt retninger for download problemer.

Held og lykke, og jeg håber dette vil hjælpe nogle af jer!

John Michael

Copyright 2005 JMichael investeringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.