Forskellen mellem Solicitors og Barristers

Hvert land har sine egne forordning med hensyn til jurister. Den juridiske profession i England, New Zealand, Wales Australien og Canada er sammensat af to forskellige grupper, som er advokat og advokat.

Advokater er britiske advokater, som giver juridisk rådgivning og udarbejde juridiske dokumenter og anses for Office advokater. Advokater har tjent i to år under ledelse af en praktiserende Solicitor og opfylder andre krav af advokatsamfundet, der omfatter uddannelsesmæssige krav, og skal optages til praksis. Flere sædvaneret jurisdiktioner som Det Forenede Kongerige, Irland, Canada, Australien og New Zealand udelukker os kalde denne type af advokater som Solicitors. De er involveret i kommercielle arbejde vedrørende virksomhed som beskæftiger sig med kommercielle transaktioner, corporate sager, jord, andel, andre ejendom forhold og også retssager.

Barristers er derimod retssalen advokater, der taler i de højere domstole og der er forbeholdt advokater til generaladvokat i en juridisk retsmødet eller til at gengive en juridisk udtalelse. Barristers er de advokater, som praksis ud fra et kontor og omtales ofte som kamre. De give Solicitors udtalelser om vanskelige retsspørgsmål og vises på retten. Men Barristers skal passere linjen afsluttende eksamener og optages til “påberåbe sig i baren”, hvilket betyder, at de er blevet kaldt til baren og er lov til at møde i retten at argumentere for en klients sag. Det kræves i England, at en Barrister skal være taget af en praktiserende advokat for en et-årig pupilage, som er den samme som praktik. Det tillader den nye Barrister at observere og hjælpe sin herre i udførelsen og lære af erfaringerne. Barristers er let genkendes af deres kåbe og paryk, som er benævnt arbejds dragt.

Hvad er en kommerciel lov advokat?

Kommercielle lov Solicitors er advokater at engagere og specialiseret i behandlingen af sager, der vedrører forskellige juridiske spørgsmål. Spørgsmål vedrørende skattelovgivning, erhvervsret og arbejdsret er nogle af de spørgsmål, der måtte opstå ud af denne daglige aktiviteter.

Når en person er interesseret i at etablere en ny virksomhed, vil en kommerciel advokat hjælpe til at bestemme gyldigheden samt de procedurer, man skal iagttage. De kan udføre de fornødne kontrakter til effektivt gennemføre forretningen. De kan også tjekke virksomhed organisation, hvis det opfylder de grundlæggende regler og bestemmelser og give en liste over de nødvendige licens krav i at sætte virksomheden.

På beslutninger, der involverer business kan navn den kommercielle lov advokat diskutere konsekvenserne af ved hjælp af ens navn i branchen. Fordelene ved at have firmanavn eller firmanavn kan også forklare ved Solicitor herunder kravene overensstemmelsesvurdering, der skal overholdes.

Selv i sikring af virksomhedsplacering, kunne kommercielle advokat være den bedste person omkring. De kan gennemgå og udarbejde kontrakten involverer leasingaftale, sub-leasingaftale aftalen eller andre aftaler en klient kan ønsker at engagere sig i leasing et forretningslokaler.

Oplysninger om finansielle spørgsmål som opnåelse af et banklån, realkreditlån eller transaktion til et andet selskab kan forklares ved den kommercielle lov Solicitors. De vil hjælpe klienten til at forstå fordelene og den juridiske spørgsmål, der måtte opstå ud af disse transaktioner.

Med hensyn til skatter, vil kommercielle advokater give gode råd om, hvordan at holde skatter til et minimum. En rådgivning om forsikring kravet om at beskytte den virksomhed, herunder ansatte kan også forklares ved den kommercielle Solicitor.

Juridiske forpligtelser i produkter og tjenesteydelser er også vigtigt, at kommercielle advokat kan rådgive en forretningsmand på den rigtige procedure at observere overholder de eksisterende regler og forordninger.

På uoverensstemmelse, der hidrører fra medarbejder / arbejdsgiver-relation advokaten kan også kontrollere alle gyldigheden af de krav, der udspringer fra ulovlig afskedigelse eller eventuelle andre krav, der involverer arbejdsrelaterede problemer. Generelt fungerer en kommerciel lov advokat for virksomheder i alle brancher og størrelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.