Fem Tips til hvordan du tænker på dine fødder og blive MacGyver af din arbejdsplads

Copyright 2006 rød stigen, Inc.

Tænker på dine fødder er en kritisk færdighed for enhver erhvervsleder, når vi skal løse uventede problemer, der opstår på jobbet. Dette er antallet en grund til mine klienter stat for at ansætte mig. Uanset hvilke forhindringer kommer min vej, finde jeg altid en måde at arbejde ting ud.

Kan du huske TV-programmet MacGyver, fra midten af 80 ‘ erne, stjernespækket Richard Dean Anderson? Jogge din hukommelse ved at klikke her:

MacGyver var berygtet for at løse problemer ved hjælp af videnskab og sin forstand med meget minimale ressourcer. Og han kom igennem hver gang. Ville det ikke være fantastisk at have en som ham på dit hold? Eller endnu bedre, ville det ikke være fantastisk, hvis du havde bare et par af de færdigheder, som MacGyver udstillet?

Følg disse enkle trin for at lære at tænke tænke på dine fødder og løse problemer, mens gøre mere med mindre.

SEKS TIPS TIL AT TÆNKE PÅ DINE FØDDER

1. har tillid til dig selv og andre. Lær at gå med din tarm og har tillid til dine ideer. Tage denne rådgivning fra improviserende komikere, “Hvis du føler dine fødder bevæger sig – Følg dem!” Gør det samme for dine arbejdskolleger.

2. udvikle en “Ja, og…” mentalitet. Ikke ophæve eller benægte ideer. Slippe af med “Ja, men…” Acceptere de oplysninger, der kommer til dig og arbejde med den.

3. være i øjeblikket. Husk at lytte, se og koncentrere os. Du skal være opmærksom på! Må ikke bekymre dig om tidligere fejl eller forsøg på at tænke på dine fødder – tror i nutid kun.

4. Accepter ny ideer uden dom. Se, hvor den nye idé tager dig.

5. Foretag actional valg. I Improv, ville du gå et sted eller gøre noget. Ved at tage handling, øger du dit fokus. Gøre det samme i erhvervslivet!

6. arbejde til toppen af din intelligens. Udfordre dig selv at se, hvad du kan opleve. Prøv ikke at skabe en boks, der ikke er der.

Tænker på dine fødder er barneleg. Bogstaveligt talt. Næste gang du er i nærheden af børn se hvordan de tager i nye oplysninger og bevæge sig hurtigt at foretage ændringer i hvad de laver. De er alle mini-eksperter i at tænke på deres fødder.

Hvis du ønsker at være MacGyer af din arbejdsplads, Prøv disse tips og husk, være fleksibel, være åben for mulighederne og være klar til at have det sjovt. Næste gang universet (eller din chef!) falder en udfordring i dit skød, smile og sige, “Bring it on!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.