Er Ethanol den Alternative brændstof?

Ethanol (almindeligvis kaldet “Alkohol”) har påtaget sig en meget vigtig plads i verdensøkonomien. Det er et vigtigt råmateriale for en række kemikalier. Det har været en væsentlig kilde til indtægter som punktafgifter for regeringerne.

Industrial alkohol fremstillet af sukkerrør melasse har en væsentlig rolle at spille i verdensøkonomien. Alkohol er et biprodukt af sukkerindustrien, som er knyttet til landbruget. Sukkerrør afgrøde er en vedvarende energikilde. Alkohol fremstillet af melasse fortjener derfor en privilegeret sted som erstatning feed stock for kemiske industri til at slå bro over kløften i alle landets energibehov for stigende krav til drikkevand formål. Sukkerrør kan også bruges direkte til at producere ethanol.

Alkohol baseret kemikalier

Ethanol er en vigtig foder materiel til fremstilling af

kemikalier. Disse kemikalier er eddikesyre, Acetone, Butanol,

Butadien, eddikesyreanhydrid, vinylacetat, styren, MEG PVC osv. Syntetisk gummiindustrien kræver også store mængder af alkohol. Det vigtigste produkt INDUSTRIALKOHOL bruges i fremstillingen af de følgende kemikalier, alkohol baseret, bruger som er også angivet nedenfor.

a) acetaldehyd: kan bruges til industriel brug som

Kemikalier derivater farmaceutiske

programmer og syntetisk harpiks og

til fremstilling af eddikesyre.

b) eddikesyre: anvendes til lægemidler,

Tekstiler, farvestoffer, ethylacetat,

og er de grundlæggende kemiske for alkohol

baseret kemikalier via ethanal

rute…

c) eddikesyre anhydrid: anvendes i Bulk Narkotika fremstilling

d) ethylacetat: anvendes i fremstilling af maling,

Farvestoffer og lægemidler.

e) erstatning til: anvendes i fremstilling af HDPE, LDPE osv.

og kemikalier andre Petroleum baseret

råolie baseret kemikalier såsom

Ethylenglycol.

Konsumalkohol

Fremstilling af alkoholholdige drikkevarer fra alkohol er også en attraktiv diversificering. Der er stor efterspørgsel efter alkoholholdige drikkevarer dvs cognac, Whisky, Rom, gin, Vodka og vin. Behovet for alkohol til drikkevand formål er så højt som alkohol anvendes til industrielle formål.

Alkohol som brændstofethanol Blended benzin

Udviklingen i verden (især Brasilien og USA) går i retning af brugen af alkohol som et alternativt brændstof. Under anden verdenskrig, blev alkohol i form af magt alkohol brugt til at blende med benzin i andelen af 80% benzin og 20% strøm alkohol. Brasilien har udviklet en teknologi, som har gjort muligt storstilet substitution af råolie afledt brændstof. Nu er vandfri alkohol eksklusive brændstof til biler. Alkohol powered køretøjer har taget den første position

i Brasilien & tegner sig for 80% af det samlede salg af omkring 500.000 alkohol powered køretøjer hvert år.

Vandfri alkohol (99,5% v/v) anvendes som brændstof, ved at blande det med benzin. Blandingen af vandfri alkohol og benzin kaldes Gasohol. I Brasilien 4 millioner biler kører på Gasohol. Indholdet af alkohol i Gasohol varierer fra 10% til 85%. Alkohol virker som oxygenater i benzin forbrænding og overlegen i forhold til andre oxygenatorer MTBE og ETBE. Alkohol reducerer CO (kulilte) emission og mindre forurenende i forhold til benzin.

Det kan ses, at efterspørgslen efter alkohol vil stigende & der ville ikke være noget problem i markedsføring alkohol (enten til industrielle eller til drikkevand formål) produceret af destilleri.

Det kan diskuteres, hvorvidt majs bør anvendes til at producere ethanol eller for den sags skyld enhver mad korn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.