15 måder sælgere kan få motiveret

Første erkende, at motivation er et insider job. Ordet motivere betyder impel, inspirere, håber, stimulere, incite, propel, anspore, anspore, flytte, fremkalde, lynhurtig, igangsætte, brand, provokere, betjene, forårsage, æg, drive, excite, og for at udløse. Vent ikke for nogen til at motivere dig, her er 17 måder du kan motivere dig selv.

1. sæt dagligt, ugentligt, månedligt, årligt og levetid mål. Et mål er et mål, hvis det er at skrive. Mål får du går i den retning, der er rigtige for dig.

2. lytte til en motiverende bånd. Optage til en båndoptager din favorit citater, anekdoter og personlig succeshistorier. Afspil båndet ofte. Intet er mere motiverende end lyden af din egen stemme. Prøv det!

3. Bliv motiveret til at foretage bedre telefon opkald ved at købe Art Sobczaks nye bog, “Hvordan til at sælge mere på mindre tid med ingen afvisning.” At bestille ringe kunst på 402-895-9399 eller besøge hans hjemmeside www.businessbyphone.com.

4. for at resultater hver kvote får du tage dette råd. Først skriver selv en check dateret til 12/31/04 til dig selv og skrive, hvor meget du ønsker at tjene på linjen beløb. Lave tre lamineret kopier og sætte en i din Rejsetaske, auto konsol og hjemmekontoret. For det andet altid sigte højere end den kvote, du får. Hvis du justerer dit mål, vil resultaterne følge.

5. Køb en inspirerende bog af citater og holde det i din bil. Læs tre citater dagligt. Husk – inspirerende ord normalt inspirere os.

6. investere 15 minutter dagligt for at læse bøger og artikler om den sælgende erhverv. Dette er gourmetmad til din hjerne. Må ikke springe en dag.

7. få en mentor, helst en uden for virksomheden. De virkeligt succesfulde mennesker gå aldrig det alene.

8. for at jack-up din salgsresultater, forberede dine egne lamineret Stikordskort. Oprette cue cards for at foretage udnævnelser, din 12 bedste spørgsmål, til håndtering af pris indvending, og for at spørge for ordren. Hvert cue kort bør forberedes ordret. Dine forestillinger vil himmel-raket.

9. Køb en sammensætning notebook til din bil. Optag dine succeser, svigt og daglige observationer om dine selling miljø.

10. Læs “The Ancient ruller” en inspirerende bog af Tim Connor. At bestille opkald 800-222-9070 eller e-mail ham på Tim@TimConnor.com.

11. for at få motiveret om at forbedre din personlige økonomiske situation, angive en personlig netto værd mål og skrive det på et regneark, så anmeld det månedlige. Selvværd stiger proportionalt med nettoformue.

12. Fortæl din familie hvis du opnå 110% eller mere af din årlige salgskvote – du vil tage dem hvor som helst de ønsker at gå på ferie.

13. Fortæl din familie, når du når en ny månedlige salg post milepæl, du vil tage dem til at fejre.

14. Vælg en sang, der virkelig får du bevæger sig og spille det hver morgen som du tilbage ud af din indkørsel.

15. Lav en middag date med din ægtefælle i aften så gå nogle placere speciel.

Hver dag er en stor dag, især hvis du ikke kan se dit navn i afsnittet nekrolog i papiret.

Når du er motiveret kan du hver dag en mesterværk.

Gratis – eCourse The Art Of lukke The Sale.

Brug dette link for at komme i gang lige nu:

Gratis hvidbog – sådan sikre din næste

Nationale salgsmøde er bedre end din sidste

Brug dette link for at få din kopi Link

Gratis kan du videregive denne Professional sælgende quiz?

Brug dette link for at finde ud af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.