Sådan får du et personligt lån

Trin et: Fuldfør et program over telefonen

Mange banker og finansielle institutioner tilbyder nu online ansøgninger om personlige lån. Mange tilbyder endda muligheden for at udfylde og derefter indsende applikationen over telefonen. Disse ydelser er gratis for ansøgeren. Det er dog bydende nødvendigt, at du udfylder applikationen på en bestemt måde.

I de fleste tilfælde fuldføres ansøgningerne manuelt. En skabelon eller formular udfyldes på basis af klientens oplysninger. Dette kan ikke forhandles, fordi det skal være afsluttet, for at ansøgningen kan fuldføres. Du kan ikke sende en delvist udfyldt ansøgning. Du skal have ansøgningen udfyldt og i sin helhed. Hvis ansøgningen er ufuldstændig, selv om kun en del af den er afsluttet, vil lånet blive afvist.

Så du har gjort ansøgningen. Det er på tide at begynde at behandle det.

Trin to: Fuldføre en kredit ansøgning

Når du har underskrevet og indsendt ansøgningsskemaet, sendes ansøgningen derefter til det relevante kreditreferencebureau til kontrol. Agenturet vurderer kreditten og verificerer alle de oplysninger, ansøgeren har givet. Agenturet vil derefter træffe en beslutning om, hvorvidt de vil låne pengene som et personligt lån.

Processen kan tage mindst tre uger til en måned, afhængigt af ansøgningens fuldstændighed. Generelt er en ansøgning ikkeMAC avanceret, og den er ikke tilgængelig for alle.

Bureauerne har retningslinjer og tidsrammer, og selvom det ikke kan garanteres, at dine private oplysninger ikke vil blive videregivet til andre, antages det generelt, at de vil blive videregivet, og at det sandsynligvis ikke vil blive brugt til uautoriserede formål. Fortrolighed er derfor et kritisk spørgsmål.

Den typiske tidsramme til behandling af personlige lån er omkring 4 uger til 30 uger. Den typiske årsag til tidslinjen er, at ansøgningerne gennemgås manuelt af agenturet til godkendelser og modkrav. Godkendelser kan ske hurtigt, hvilket kan være nyttigt, men modkrav tager nogle gange længere tid.

Ofte personlige lån counter ansøgernes påstande om, at de ikke har råd til de ønskede midler. I nogle tilfælde har ansøgerne ikke den nødvendige sikkerhed. Men hvis ansøgerne har deres hjem eller biler forsikret, er det normalt lettere at få et lån.

I nogen af disse situationer ønsker agenturerne ikke at miste en sådan sikkerhed, og de vil ofte forlænge lånets løbetid for at give modtageren tid til at tilbagebetale.

Når et personligt lån er udstedt, er der ofte flere grunde til at ansøge om en. Det kan være, at nogle ansøger hellere vil leje eller lease en ejendom, der skal tilbydes som sikkerhed, eller fordi de ikke ønsker den fulde markedsværdi af den ejendom, der tilbydes som sikkerhed, eller de kan tilbyde en engangs-sum penge som sikkerhed, eller kan tilbyde at give en årlig betalingsplan. Lånene løber normalt ikke længere end 12 måneder.

Hver ansøgning gennemgås og overvejes, så når du ansøger om at få et personligt lån, er du mere tilbøjelige til at få din ansøgning godkendt. Selv om der i de fleste tilfælde, hvis du nægtes forsikring, der er en grund til dette, og ofte en ansøger har noget i retning af en kredit historie. Hvis ansøgernes ansøgninger imidlertid ikke godkendes, er deres muligheder normalt begrænsede.

Trin tre: Tag en beslutning

Når du har ansøgt og er blevet accepteret, er det ofte til din fordel at få et lån i en fart. Men medmindre alle de kriterier, du er blevet bedt om, er opfyldt, er det usandsynligt, at lånet vil blive ydet. Sørg for, at alle kriterierne er opfyldt, og lånet sigt er elastisk nok til at opfylde alle de krav, du har for tilbagebetalinger. På denne måde gør du ansøgningsprocessen og tiltrække sig opmærksomhed fra långivere ved alle de kriterier, der opfyldes.

Når du har pengene, skal du betale lånet. Det vigtigste er, at du tilbagebetaler tidligt. Hvis du genopbygger din kredit, kan du betale det tidligt og ikke lide meget interesse, og hvis du tilbagebetaler det tidligt og holder trit med betalinger, vil du sandsynligvis få en bedre sats og derfor spare dig selv penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.