Hvad du bør vide om Google Stock Split

Hvis du for nylig har investeret i Google-aktier, undrer du dig måske over, hvad du kan forvente i den nærmeste fremtid. Der har trods alt været en hel del hype på det seneste om dette selskabs planer om at opdele sine aktier på to måder. Her er nogle ting, du bør vide om opdelingen. Ud over de åbenlyse fordele kan denne opdeling også øge din Google-aktieværdi, så du skal være opmærksom på de potentielle ulemper. Det er trods alt altid godt at holde sig foran konkurrenterne!

Som tidligere nævnt kan Google-aktiesplittet gøre virksomhedens aktier mere tilgængelige for en bredere vifte af investorer. Aktiekursen var over $ 2000 før meddelelsen, men den vil gå ned til $ 100 efter opdelingen. Mens Google-aktiesplittet kan gøre det lettere for mindre investorer at investere i Google-aktier, kan det også reducere handelsaktiviteten. Hvis en virksomheds aktiekurs falder, kan flere små investorer købe den. I det lange løb er det et bedre bud på virksomhedens bundlinje.

At købe Google-aktier før opdelingen vil sandsynligvis være rentabelt, især hvis du ønsker at købe på en korrektion. For at beslutte, hvilke aktier der skal købes, skal du overveje virksomhedens forretningsmodel, dens seneste økonomi og fremtidsudsigter. Aktiekursen kan falde efter opdelingen, men det betyder ikke, at det er et dårligt køb. Faktisk har mange investorer købt det før opdelingen. Men det er altid bedst at lave din egen forskning.

Efter aktiesplittet vil Alphabet være et bedre køb. På trods af faldet i Googles aktiekurs mener analytikere, at det er et godt tidspunkt at købe Google, hvis du overvejer det som en investering. Dens brede økonomiske moat rating (virksomhedens konkurrencefordel) har også bidraget til at gøre Alphabet til et endnu bedre køb. Og med sin nylige aktietilbagekøbsplan vil selskabets aktier stadig være billige for den gennemsnitlige investor, hvilket betyder, at det er et glimrende tidspunkt at købe Alphabet.

Mens Alphabet er et godt selskab, har det for nylig været genstand for spekulativ spekulation om et muligt Google-aktiesplit. Den nuværende aktiekurs gør Google-aktier utilgængelige for deltidshandlere og detailinvestorer med lavere kapital. Virksomhedens administrerende direktør, Larry Page, har dog gjort det klart, at han ikke bekymrer sig om tilgængelighed. Virksomheden foretrækker investorer med langsigtede interesser. Hvis virksomheden beslutter at dele sine aktier, vil det være et stort løft for markedet.

Alphabets administrerende direktør, Sergey Brin, og medstifter Larry Page har aktiemajoriteten i Google. Andre Alphabet-direktører og -direktører har en lille andel. Som følge heraf bevarer Alphabet-grundlæggerne kontrollen over virksomheden, og dette sikrer investorernes tillid. Der er også en chance for, at aktien i sidste ende vil slutte sig til Dow. Og hvis det gør det, vil det sandsynligvis forblive der i lang tid fremover.