Anmeldelse: Salgado undersøgelser

Salgado undersøgelser blev grundlagt i begyndelsen af 2006 af Jorge Salgado, firmaet er baseret i Croydon South London. Jeg spurgte Jorge hvordan han først kom ind i verden af private efterforskning. Han meddelte mig, han var lidt af en rebel i sine yngre dage, han startede sit liv med en kort tørn på sin lokale biograf. Dette blev fulgt op ved at finde arbejde som en sikkerhedsvagt; Jorge hurtigt fandt sine fødder i denne linje af arbejdet og kommet for at blive en butik detektiv. Jorge fortsatte med at adskille sig fra sine ligemænd og flyttet op kæden til at blive en detail undercover investigator i Heathrow lufthavn og senere blev udpeget som security manager på WH smede.

I 2006 Jorge besluttede det var tid til at tage en gamble, førte dette til ham at oprette sin egen private detektivbureau. Det er normalt for folk til at kæmpe for når de først oprette deres egen forretning, Jorge var ingen undtagelse. I de første 6 måneder fandt han det meget vanskeligt at skaffe en lind strøm af kunder. Fra slutningen af 2006 begyndt men ting begyndte at forbedre som kunder at dukke op på et mere regelmæssigt grundlag.

Jorge er passioneret om sit arbejde; han løbende bestræber sig på at forbedre sin egen personlige knowledge base samt udvikle sin hjemmeside. Han betragter det som afgørende, især i lyset af nye licens lovgivning, der forventes at være indført inden for de næste 12 måneder. Hans klienter er naturligvis tilfreds med niveauet af service, som han modtager mange henvisninger og anbefalinger.

Salgado undersøgelser tilbyder en vifte af tjenester, disse omfatter

• Proces-servere

• Sporing agenter & mennesker finderne

• Tab forebyggelse efterforskere

• Ægteparrets & utroskab overvågning

• Forsikring & personskade detektiver

• Computer Forensics enhed – CFU

Jorge tilbringer en masse tid netværk med andre ejere af små virksomheder på 4Networking, hvad jeg personligt som er Jorge lægger en masse tid i denne netværksgruppe dog skyldes at arten af hans arbejde, det sjældent resulterer i ham sourcing klienter, dette er bevis på hans tr UE karakter.

Jeg ønsker Jorge alt bedst for fremtiden, jeg er klar over, han har nogle interessante ideer til sin virksomhedernes udvikling og forbedring. Jeg er sikker på hans hårde arbejde etik og beslutsom holdning vil tjene ham godt i positionering sin virksomhed på forkant med Det Forenede Kongeriges privat undersøgelse sektor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.